Over mij

LEF is Rianne Dijkman. Getrouwd met de leukste baard dragende man van Nederland en moeder van drie stoere jongens. Ik drink veel koffie, en ik hou van gezelligheid, mijn witte houten vloer (die ik veel te vaak moet dweilen), mooie jurken en stoere laarzen. Het liefst heb ik veel mensen om heen, maar soms even niet, ik struin graag over de markt en door kringloopwinkels. Aardbeien daar kan ik niet van afblijven en slagroomtaart, (die goedkope uit de supermarkt) en als mijn kids zou vragen van welke kleur ik het meeste hou zullen ze zeggen: BLAUW! Daarnaast ben ik creatief en deze creativiteit deel ik graag met anderen. Ik ben me ervan bewust dat ik dit talent van God gekregen heb. En ik wil graag Hem eren in het werk wat ik doe.

Bij het zien van retro stoffen, mooi papier, oude boeken, antieke atlassen en oude letter spelletjes word ik enthousiast en bedenk direct wat ik daarvan zou kunnen maken. Recycling daar word ik helemaal blij van en daarom gebruik ik veel papier wat in de slingers weer een tweede leven krijgt. Deze slingers krijgen dan vaak een plek in de etalages van de boekenwinkel De Toverlantaarn in Leeuwarden waar ik verantwoordelijk ben voor de etalage inrichting.

Naast dat ik zelf graag mooie dingen maak word ik blij als ik andere mensen creatief bezig zie. Ik breng mijn passie voor creativiteit dan ook graag over op anderen.  Dit doe ik tijdens creatieve workshops. Deze kun je volgen in mijn atelier of op locatie. Regelmatig ben ik te vinden in kerken op vrouwendagen.