BeZinnen 17-18-19 november

Vriendinnenweekend voor  christelijke vrouwen

Wie ben jij? Als moeder, werknemer, vrouw van, in de kerk en op de sportclub. Wat het antwoord ook is: God wil er zijn in alle rollen die je hebt. Vriendinnenweekend BeZinnen zet je stil om na te denken over hoe je Hem betrekt bij wie je bent en wat je doet. Een weekend boordevol inspiratie, ontspanning, creativiteit en ontmoeting.

Ben je klaar voor een duw in de goede richting? Bekijk hier het programma!

BeZinnen vindt plaats in Oudesluis (Noord-Holland). Op een locatie dichtbij het strand, met diverse appartementen. De locatie beschikt over een sauna, wirhlpool en voor iedere deelnemer hangen badjassen en handdoeken klaar. De bedden zijn heerlijk fris opgemaakt bij aankomt. Wat wil je nog meer?

Op een prachtige locatie – midden in de natuur – worden jij en een vriendin een weekend in de watten gelegd. Knapperend haardvuur, lekker eten en workshops waar je blij van wordt. Wandelen, inspirerende quotes en een niet te missen high tea. Een rustpunt in je dagelijks leven.

Workshops
Stijlvol vrouw zijn
Aty Elzinga (Binnenstebuiten Kleur- en Stijladvies) zoekt samen met jullie naar wat voor vrouw jij bent en welke rollen jij in je leven vervult. Dit heeft alles te
maken met welke kleur- en kleedstijl bij je past. Een aantal vrouwen uit
de bijbel zijn daar prachtige voorbeelden van. Ze vertelt je er graag over!
BeZinnen met pen op papier
Rianne Dijkman (LEF Lifestyle) is creatieveling in hart en nieren. Zij inspireert je tijdens de workshop BeZinnen met pen op papier. Je gaat aan de hand van korte vragen en teksten uit de bijbel schrijven over jezelf. Wie ben je, wat doe je graag, waar krijg jij energie van. Ontmoet jezelf en God tijdens dit stille uur.
BeZinnen
Joanneke Wiersma (Zin Communicatie) is ontzettend nieuwsgierig. Tijdens de workshop BeZinnen wakkert ze jouw nieuwsgierigheid aan. Je denkt na over wie je bent en waar je voor staat en gaat. Welke unieke eigenschappen heeft God jou gegeven? Op welke momenten ben jij op je best? Neem de tijd voor deze energieke workshop!

Praktisch
BeZinnen is van 17 tot 19 november 2017.  Het weekend is volledig verzorgd, je hoeft alleen je pyjama en tandenborstel maar mee. De kosten bedragen €185,- per persoon. Geef je snel op via www.lef-lifestyle.com, er is beperkt plaats!

BeZinnen is een initiatief van LEF lifestyle en Zin Communicatie.

Lef geeft je zin en zin zorgt voor lef.

Programma
17 november
17: 00 uur ontvangst met high tea
20: 00 uur workshop: BeZinnen met pen op papier
21: 00 uur borrel en fikkie stoken

18 november
08: 00 uur vroege vogel wandeling
09: 00 uur uitgebreid de tijd voor een ontbijt
10: 00 uur spreker: kleurrijk vrouw zijn
11: 30 uur tijd voor thee en taart (of koffie natuurlijk)
12: 00 uur neem de tijd… (bankhangen, wandelen, it’s up to you!)
13: 00 uur lekker lang lunchen
14: 00 uur workshop: BeZinnen met beeld en gesprek
15: 30 uur neem de tijd… (bankhangen, wandelen, it’s up to you!)
18: 00 uur diner voor twee
20: 00 uur creatief aan de slag

19 november
08: 00 uur vroege vogel wandeling
09: 00 uur ontbijten
10: 00 uur workshop: BeZinnen met de bijbel
11: 00 uur samen koken
12: 00 uur lunchen