Heb ’t LEF eens om creatief bezig te zijn!

LEF is ervan overtuigd dat ook in jou creativiteit schuil gaat en biedt daarom een aantal hippe workshops aan waarin je wordt uitgedaagd om dit te ontdekken.

Bible journaling is creatief schrijven en tekenen in je Bijbel. Met behulp van krijt, verf, stiften en speciale pennen kun je teksten speciaal maken door te tekenen en te kleuren. Een creatieve vorm om de Bijbel beter te leren kennen. De workshops Bible journaling worden gegeven in samenwerking met biblejournaling.nl

Een gezellig avondje weg met je dochter in de basisschool leeftijd. Kom dan samen naar de Moeder&Dochter avonden. Een gezellige avond samen, kletsen, lachen en creatief bezig zijn. De data staan in de shop, daar kun je direct reserveren.

Heb je zelf een idee? Informeer naar de mogelijkheden want bij LEF kan heel veel. Workshops worden gegeven in het LEF atelier, daarnaast is het mogelijk LEF uit te nodigen op een locatie die jou het beste past. Wat er ook wordt gemaakt je gaat tevreden en super trots op jezelf naar huis. Meidenfeest? Ook die uitdaging gaat LEF graag aan. Heb jij LEF…..?

Moeder en dochter avonden - LEF Lifestyle